Mestringsforløb for unge og voksne med ADHD/ADD og lignende vanskeligheder

Som ung eller voksen kan man opleve udfordringer med at få hverdagen til at fungere. Man kan have svært ved at koncentrere sig, opleve udfordringer med at handle overilet i situationer eller opleve en hverdag med uro i kroppen. 

Alle mennesker har brug for at kunne nogle bestemte ting for at få succes i uddannelse, job og privatliv. Vi skal være gode til at skabe overblik, planlægge vores tid, løse opgaver på en fokuseret og koncentreret måde, kontrollere vores følelser, håndtere konflikter og samarbejde med andre. Hvis man oplever, at nogle af disse ting er en udfordring og til besvær i dagligdagen, kan et mestringsforløb for unge og voksne hos Center for ADHD være det rigtige tilbud.

På mestringsforløbet for unge og voksne med ADHD arbejder vi blandt med, at forstå egne udfordringer, tanker, følelser og adfærd, styrke opmærksomheden, hukommelsen og organiseringsevnen samt konflikthåndtering og problemløsning.

I sessionerne vil der være en god veksling af gruppedrøftelser, øvelser og teori/undervisning.

I dette lille filmklip fortæller vores gruppeleder Mette kort om, hvilke udfordringer du kan få hjælp til at mestre ved at deltage i forløbet. 

Det praktiske

Mestringsforløbet er et gruppeforløb, hvor holdet består at 10-14 deltagere i alderen fra 18 år og opefter. Forløbet faciliteres af to erfarne gruppeledere. 

Der er som udgangspunkt fremmøde én gang ugentligt i 8 uger til sessioner af 2 timers varighed fra kl. 15:00-17:00.

Forløbet afvikles i vores lokaler i Aarhus C.

Tilmelding

Deltagelse er ikke betinget af hverken diagnose eller henvisning, men tilmelding foregår på baggrund af en visitationssamtale hos os med en af vores gruppeledere.

Hvis du er interesseret i at booke tid til en visitationssamtale skal du sende os dit telefonnummer på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vil du blive ringet op af en af vores gruppeledere.

I vores kususoversigt finder du oplysninger om forventet opstart på næste hold. 

Pris & betaling

Gældende pris for forløbet finder du i vores prisoversigt.

Man betaler 1.000 kr. ved deltagelse i visitationssamtalen, som fratrækkes den samlede pris, hvis man beslutter sig for at deltage i forløbet. En måned før start falder første rate (50%) og anden rate (50%) falder ved opstart.


En tidligere deltager fortæller 

”… Jeg har fået en bedre forståelse for, hvad jeg kæmper med til hverdag og et bedre forhold til min partner”.


Gruppeledere du møder

Henrik Steffensen

Mette Bertelsen

Jonas Friedrichsen

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - enten som forælder eller fagperson.