Kommende kurser, webinarer & konferencer

Vores kommende
Alle kommende kurser hos

Center for ADHD

Vi afholder kurser for forældre, kurser for lærere og pædagoger og specialistkurser for PPR psykologer.  

Vores kommende

Workshops og kurser

Vores kursus liste opdateres løbende med workshops og fyraftensmøder. Er der ingen aktuel workshop i det De Utrolige År program netop du er interesseret i, så henvend dig. Vi samler alle forespørgsler og opretter en workshop i det pågældende program, så snart vi har deltagere nok. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


R&R2 - et evidensbaseret gruppetilbud til unge og voksne med ADHD

15 sessioner, opstart 8. september 2022

På forløbet arbejder vi blandt andet med forbedret opmærk-somhedskontrol og hukommelse, impulskontrol og håndtering af følelser og tanker. Holdet består af deltagere i alderen 18-55 år, alle med ADHD eller lignende udfordringer, nogle er under uddannelse og andre er i arbejde. Mens man deltager på forløbet, har man en PAL, som enten kan være en ven, eller en person, som Center for ADHD tilbyder.

En tidligere deltager fortæller: ”... jeg har fået en bedre forståelse for, hvad jeg kæmper med til hverdag og et bedre forhold til min partner”.

Holdet har plads til 10-12 deltagere, foregår i Aarhus og strækker sig over 15 sessioner. Det koster 9.750 kr.

Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du syntes, forløbet kunne være noget for dig og gerne vil tilmeldes.

Læs mere om forløbet her:
https://adhdcenter.dk/indsatser-og-programmer/r-r2

Stærke børne- & læringsfællesskaber

3 dage; 19/9 + 12/10 + 4/11

Noget af det vigtigste for alle børn er at være en del af fællesskabet. Desværre oplever børn med særlige behov, at det er svært at få adgang til de børnefællesskaber, de burde være en del af. Flere af de yngste børn mistrives og får ikke den nødvendige støtte og dette medfører bl.a.  et øget skolefravær.

Det er en kompleks opgave for det fagprofessionelle personale i skoler og daginstitutioner at understøtte børn med særlige behov og deres deltagelses-betingelser. 

Vi vil på dette kursus have fokus på, hvordan man kan arbejde med at udvikle et trygt børnefællesskab/læringsmiljø og derved øge deltagelsesmulighederne for alle børn. Vi vil have fokus på at styrke almen-pædagogikken med viden og greb fra specialpædagogikken.

På kurset tages der afsæt i ADHD diagnosen, men også børn med anden neurodiversitet vil være målgruppen. Vi arbejder med at supplere de fag-professionelles viden og forståelse, samt deres håndtering af børn, der reagerer på alle mulige måder hver eneste dag, -hver for sig og i fællesskabet.

Vi vil ligeledes også inddrage forståelse, perspektiver og handlemuligheder på samarbejdet med forældrene.

Forløbet, som stiller skarpt på praksis i skole og børnehave, er målrettet lærere og pædagoger og de tre kursusdage vil veksle mellem teoretiske oplæg, filmklip, fælles drøftelser og udarbejdelse af konkrete pædagogiske tiltag til praksis.

Kurset belyser de vigtige tematikker med baggrund i og inspiration fra udviklings-psykologien, neuropsykologien, forskellige læringsteorier, almen- og special-pædagogikken,  og relevant forskning.


Undervisere på kurset:
Mette Holst Bertelsen og Mette Birk

Du får et deltagerbevis på dagen.

Klik her for at tilmelde dig eller kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du ønsker at høre mere om kurset. 

 

Webinarer

Det er gratis at deltage i vores live webinarer. Webinarer foregår på Microsoft Teams. Når du har registreret dig i vores online bookingsystem, vil du, kort før webinaret starter, modtage en mail med link til og information om, hvordan du tilgår webinaret. (vær obs på, at mailen fra bookingplatformen kan opfattes som uønsket mail og derfor ikke lander direkte i din indbakke)

Vi er pt. igang med at planlægge efterårets webinar program. Følg med her på siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du løbende bliver opdateret, når vi udbyder nye webinarer. 

Efterårets program kommer bl.a. til at indeholde titler som:
Unge & voksne med ADHD | Tidlige tegn på ADHD | ADHD i skolen - skolefravær | ADHD i dagtilbud | Piger & kvinder med ADHD | Skældud | ADHD & søskende | ADHD & medicin

 


Konferencer

Her kan du se, hvor du kan møde os på udvalgte konferencer og messer.

 

Vi har pt. ikke planlagt nogle konferencer eller messer.

Følg med her på siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du løbende bliver opdateret om, hvilke konferencer eller messer vi deltager i. 


Online kurser


Vores webinarer bliver optaget og efterfølgende publiceret som et online kursus, du kan købe adgang til for kr. 50,- hvis du er forhindret i at deltage i webinaret, når det sendes live. 

Se oversigten og køb adgang til alle vores online kurser via linket herunder.

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - enten som forælder eller fagperson.