Kommende kurser, webinarer & konferencer

Vores kommende
Alle kommende kurser hos

Center for ADHD

Vi afholder kurser for forældre, kurser for lærere og pædagoger og specialistkurser for PPR psykologer.  

Vores kommende

Workshops og kurser

Vores kursus liste opdateres løbende med workshops og fyraftensmøder. Er der ingen aktuel workshop i det De Utrolige År program netop du er interesseret i, så henvend dig. Vi samler alle forespørgsler og opretter en workshop i det pågældende program, så snart vi har deltagere nok. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


R&R2 - et evidensbaseret gruppetilbud til unge og voksne med ADHD

15 sessioner, opstart 8. september 2022

På forløb arbejder vi blandt andet med forbedret opmærksomhedskontrol og hukommelse, impulskontrol og håndtering af følelser og tanker. Holdet består af deltagere i alderen 18-55 år, alle med ADHD eller lignende udfordringer, nogle er under uddannelse og andre er i arbejde. Mens man deltager på forløbet, har man en PAL, som enten kan være en ven, eller en person, som Center for ADHD tilbyder.


En tidligere deltager fortæller: ”... jeg har fået en bedre forståelse for, hvad jeg kæmper med til hverdag og et bedre forhold til min partner”.

Holdet har plads til 10 deltagere, foregår i Aarhus og strækker sig over 15 sessioner. Det koster 9.750 kr. og har forventet opstart torsdag den 8. september 2022. 

Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du syntes, forløbet kunne være noget for dig.

Læs mere om forløbet her: https://adhdcenter.dk/indsatser-og-programmer/r-r2

Webinarer

Det er gratis at deltage i vores live webinarer. Webinarer foregår på Microsoft Teams. Når du har registreret dig i vores online bookingsystem, vil du, kort før webinaret starter, modtage en mail med link til og information om, hvordan du tilgår webinaret. (vær obs på, at mailen fra bookingplatformen kan opfattes som uønsket mail og derfor ikke lander direkte i din indbakke)


Online kurser


Vores webinarer bliver optaget og efterfølgende publiceret som et online kursus, du kan købe adgang til for kr. 50,- hvis du er forhindret i at deltage i webinaret, når det sendes live. 

Se oversigten og køb adgang til alle vores online kurser via linket herunder.

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - enten som forælder eller fagperson.