Kommende kurser og fyraftensmøder

Vores kommende
Alle kommende kurser hos

Center for ADHD

Vi afholder kurser for forældre, kurser for lærere og pædagoger og specialistkurser for PPR psykologer.  

Vores kommende

Workshops og kurser

Vores kursus liste opdateres løbende med workshops og fyraftensmøder. Er der ingen aktuel workshop i det De Utrolige År program netop du er interesseret i, så henvend dig. Vi samler alle forespørgsler og opretter en workshop i det pågældende program, så snart vi har deltagere nok. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


De Utrolige År forældreforløb

16 kursusgange, med opstart den 4. november 2021

Tilmeldingen er åben. 

Forældretræningsforløbet bygger på det evidensbaserede program De Utrolige År®. Det er et forebyggende og behandlende tilbud til forældre med børn mellem 3 - 8 år med ADHD eller lignende vanskeligheder. Vi kobler viden om børns udvikling og ADHD sammen med eksempler fra andre forældre tilsammen kan give en større forståelse for netop jeres barn.

Forskning viser en stor positiv effekt af forløbet. Forældre og børn udvikler et mere positivt samvær, hvilket gør, at barnets ADHD symptomer mindskes, så den negative adfærd nedbringes og barnets sociale kompetencer øges.

Forældrene fortæller, at de oplever et lavere stressnivau, en øget tilfredshed med forældrerollen og at brugen af skæld ud bliver mindre.

Vi afholder vores forældreforløb i Billund i samarbejde med Billund Kommune, den internationale skole i Billund og med fonden DRIVE.

Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis tilbuddet lyder relevant for jer. 

R&R2 - et evidensbaseret gruppetilbud til unge og voksne med ADHD

15 kursusgange, med forventet opstart den 25. januar 2022

Tilmeldingen er åben. 

På kurset arbejder vi blandt andet med forbedret opmærksomhedskontrol og hukommelse, impulskontrol og håndtering af følelser og tanker. Holdet består af deltagere i alderen 25-55 år, alle med ADHD eller lignende udfordringer, nogle er under uddannelse og andre er i arbejde. Mens man går på kurset, har man en PAL, som enten kan være en ven, eller en person som Center for ADHD tilbyder.

En af de tidligere kursusdeltagere fortæller: ”... jeg har fået en bedre forståelse for, hvad jeg kæmper med til hverdag og et bedre forhold til min partner”.

Kurset har plads til 12 deltagere, foregår i Aarhus og strækker sig over 15 kursusgange. Det koster 9.750 kr. og har forventet opstart d. 25/1-2022. 

Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du syntes at kurset kunne være noget for dig.

Læs mere om kurset her: https://adhdcenter.dk/indsatser-og-programmer/r-r2

Webinar og fyraftensmøder


Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - enten som forælder eller fagperson.