Kommende kurser, webinarer & konferencer

Vores kommende
Alle kommende kurser hos

Center for ADHD

Vi afholder kurser for forældre, unge & voksne, for lærere og pædagoger og specialistkurser for PPR psykologer.   

Vores kommende

Workshops og kurser

Vores kursus liste opdateres løbende med workshops, kurser og webinarer. Finder du ikke det du søger, så skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 


invest in play workshop grunduddannelse

3 dages workshop; 21., 22. & 23. juni 2023

På disse tre uddannelsesdage bliver du uddannet vejleder i invest in play programmet.

3-dages uddannelsen er målrettet fagpersoner, som skal arbejde med Invest In Play familieindsatser fx i Psykiatrien, PPR eller Familieområdet.

Selve uddannelsen koster kr. 6.600 + moms og hertil betales et engangsbeløb på 4.500 + moms for adgang til undervisningsmateriale, manual og filmklip.
Adgangen er personlig og er en forudsætning for at kunne gennemføre programmet. Adgangen gælder så længe man er ansat i samme organisation.

Ved tilmelding accepterer du, at dine kontaktoplysninger deles af Center for ADHD med invest in play organisationen i forhold til oprettelse og administration af abonnement med to-trins-faktor login til undervisningsmaterialerne.

****
invest in play programmet består af 12 sessioner og kan implementeres som en forebyggende eller behandlende indsats til familier, hvor der er behov for at genoprette et positivt samspil og styrke tilknytningen mellem børn og forældre, eller i familier hvor forældreopgaven er særligt udfordrende for eksempel grundet adfærdsvanskeligheder eller ADHD.

Programmerne sigter mod at styrke forældrenes mestringsfølelse og kompetencer og derved fremme børnenes trivsel og styrke deres sociale, følelsesmæssige og sproglige færdigheder samt nedbringe konfliktniveauet i familien.

Forberedelse: Det forventes, at du inden uddannelsen har læst introduktionen i vejledermanualen og orienteret dig i resten af manualen, samt gennemset alle filmklip.

Underviser: Psykolog og iip træner Line Møller Sletting og pædagogisk psykologisk konsulent og gruppevejleder Ole Falkesgaard

R&R2 - et evidensbaseret gruppetilbud til unge og voksne med ADHD

15 sessioner, forventet opstart september 2023

På forløbet arbejder vi blandt andet med forbedret opmærk-somhedskontrol og hukommelse, impulskontrol og håndtering af følelser og tanker. Holdet består af deltagere i alderen 18-55 år, alle med ADHD eller lignende udfordringer, nogle er under uddannelse og andre er i arbejde. Mens man deltager på forløbet, har man en PAL, som enten kan være en ven, eller en person, som Center for ADHD tilbyder.

En tidligere deltager fortæller: ”... jeg har fået en bedre forståelse for, hvad jeg kæmper med til hverdag og et bedre forhold til min partner”.

Holdet har plads til 10-12 deltagere, foregår i Aarhus og strækker sig over 15 sessioner. Det koster 9.750 kr.

Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du syntes, forløbet kunne være noget for dig og gerne vil tilmeldes.

Læs mere om forløbet her:
https://adhdcenter.dk/indsatser-og-programmer/r-r2

Webinarer

Det er gratis at deltage i vores live webinarer. Webinarer foregår på Microsoft Teams. Når du har registreret dig i vores online bookingsystem, vil du, kort før webinaret starter, modtage en mail med link til og information om, hvordan du tilgår webinaret. (vær obs på, at mailen fra bookingplatformen kan opfattes som uønsket mail og derfor ikke lander direkte i din indbakke)

Vi er så småt gået igang med at planlægge vores webinar program for første halvår af 2023. Følg med her på siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du løbende bliver opdateret, når vi udbyder nye webinarer. 

Programmet kommer bl.a. til at indeholde titler som:
Unge & voksne med ADHD | Tidlige tegn på ADHD | ADHD i skolen - skolefravær | ADHD i dagtilbud | Piger & kvinder med ADHD | Skældud | ADHD & søskende | ADHD & medicin

 


Konferencer

Her kan du se, hvor du kan møde os på udvalgte konferencer og messer.

Mød os på stand 15 på KL's Dagtilbudskonference i Odense, den 31. maj 2023. 


Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - enten som forælder eller fagperson.