Individuel rådgivning

Som et alternativ eller supplement til vores fondsstøttede aktiviteter, kan vi tilbyde individuelle rådgivningsforløb vedr. ADHD relaterede problematikker. Enten til den, der har ADHD eller lign. vanskeligheder eller til de nærmeste relationer – forældre, søskende, partner el. lign.

Terapien er en samarbejdsrelation, hvor vi ser tillid og tryghed som forudsætning for, at der kan ske forandring. Sammen med psykologen lægger I en plan for forløbet. Ved slutningen af hver samtale får du opgaver med hjem til næste gang.

Vi forholder os kritisk til, om vi er den bedste partner for dig til et individuelt rådgivningsforløb. I vores rammer for individuel rådgivning kan du læse mere om, hvornår og i hvilke situationer, du med fordel kan vælge os, og hvornår vi anbefaler, at du søger hjælp et andet sted. 

Vi vil altid drøfte kort telefonisk, hvorvidt vi er de bedste til at hjælpe med det specifikke forandringsønske. Vi arbejder primært ud fra systemiske perspektiver og en kognitiv adfærdsterapeutisk tilgang.

Praktiske oplysninger


En samtale varer typisk 60 minutter.

Længden af et forløb varierer, og nogle gange kan en enkelt samtale eller to være nok.

Tidspunkter for samtaler aftales individuelt med psykologen/terapeuten.

Samtalerne foregår på Center for ADHD eller via en sikker online forbindelse.
 

Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre om mulighed for opstart af forløb. 

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - enten som forælder eller fagperson.