Gruppeforløb

Invest In Play

Gruppeforløbet hos Center for ADHD er et forebyggende og behandlende tilbud til forældre med børn i alderen 3-9 år med ADHD eller lignende vanskeligheder. 

Forløbet har til formål at styrke børn og forældres selvværd og selvtillid, tilknytning og relationen, styrke barnets lærings- følelsesmæssige og sociale kompetencer, skabe øget forudsigelighed og tryghed samt styrke barnets evne til at samarbejde. Dette gøres gennem arbejde med forældrestrategierne leg, fokuserede kommentarer, beskrivende ros og opmuntring, tydelige beskeder, rutiner og selektiv opmærksomhed. Forløbet understøttes med praktiske øvelser og hjemmeopgaver mellem sessionerne.

Programmet er baseret på forskning og lever op til de nationale kliniske retningslinjer for behandling af ADHD.

Vi er meget optaget af at følge og dokumentere effekten af indsatsen. Derfor måler vi effekten ved hjælp af 5 standardiserede spørgeskemaer før og efter deltagelsen i forældreprogrammet. 

Vi tror på, at viden om børns udvikling og ADHD sammen med eksempler fra andre forældre tilsammen kan give en større forståelse for netop jeres barn. Derfor kobler vi psykologisk og pædagogisk viden om ADHD til de enkelte redskaber i programmet.  

 

Praktiske oplysninger


Gruppeforløbet består af forældre til 7 børn i alderen 3-9 år med ugentligt fremmøde i 12 uger. 

Vi har egen visitation og deltagelse på forløbet kræver ikke en ADHD diagnose.

Prisen for gruppeforløbet er kr. 1.095,- og inkluderer: 
Hæftet: Viden & forståelse ADHD
Materiale til hver session
Mad på alle sessioner
Mulighed for børnepasning (fokusbarnet) 

Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du er interesseret i at høre mere og blive skrevet op til forløbet. 

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - enten som forælder eller fagperson.