Center for ADHD søger studentermedhjælpere

Jobopslag - studentermedhjælperepodcast

Center for ADHD søger studentermedhjælpere til pasning og relationsstøttende arbejde for børn med ADHD eller lignende vanskeligheder samt indtastning af data til forskningsprojekt med opstart i oktober. 

Om Center for ADHD

 I Center for ADHD arbejder vi for at skabe et bedre liv for børn med uro og opmærksomhedsproblemer. Vi fokuserer på de relationer, der hver dag omgiver børnene – i hjemmet, skolen og daginstitutionen. Det gør vi, fordi den måde, vi som omgivelser møder børnene på, er afgørende for, hvordan deres liv bliver. Og jo tidligere indsats, jo bedre er mulighederne for at videreudvikle børnenes ressourcer og sociale kompetencer. 

Vi kendes på vores imødekommenhed, dybe dedikation og høje faglighed. Vi er non-profit, kræver ingen diagnose eller visitation på forhånd – og vores dør er altid åben. Vi går op i at skabe en rar atmosfære, hvor både forældre og børn føler sig hjemme. Hos os er der ro og plads til at sænke skuldrene.

Du kan læse mere om Center for ADHD og De Utrolige År her: www.adhdcenter.dk

Se også filmene ”Inklusion i klassen” samt ”Flyt fokus” som illustrerer den pædagogiske tilgang i arbejdet med børnene.’ https://www.youtube.com/channel/UCrkEQbNy9DNWTIa2FuBwFYw

Arbejdsopgaver

Vi arbejder med forældretræningskurset De Utrolige År® til forældre med børn med ADHD. Arbejdsopgaven består i at passe børnene efter de pædagogiske principper i De Utrolige År, mens forældrene er på kursus i tidsrummet 16 til 18.30 mandage og/eller tirsdage. 

Center for ADHD laver løbende forskning og evaluering af indsatser til børn med ADHD. En arbejdsopgave i den sammenhæng består i indtastning af spørgeskemadata samt transskription af telefoninterviews.

Det er en vigtig forudsætning at du har lyst til at være sammen med børn samt lære at rumme og hjælpe børn der udfordrer. 

Datoer og deadlines

Ansøgningsfrist: Fredag den 23. august

Samtaler torsdag den 5. September

Introduktionsmøde og opstartsmøde i midten af september. 

Send ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Angiv ”Studentermedhjælp” i emnefeltet. 

Centret holder lukket i juli, så du kan først forvente at høre fra os midt i august.