Center for ADHD søger psykolog med konsulentpotentiale til tre-årig ansættelse (genopslag)

Vil du hjælpe børn med opmærksomhedsvanskeligheder og deres familier til at skabe bedre hverdage både hjemme og i barnets daginstitution og skole? Har du solid faglig ballast og er du en sejtrækker med gennemslagskraft og stærke relationskompetencer? Er du optaget af at skabe bedre vilkår for børn med ADHD og kan du begå dig i tværprofessionelt samarbejde? Og kan du se dig selv være en del af en lille, selvejende organisation med både store ambitioner og armbevægelser? Så er du måske lige den nye kollega, vi leder efter til Center for ADHD.

Om jobbet:  

Som psykolog/familiebehandler i Center for ADHD har du mange forskellige typer opgaver og du skal være indstillet på en omskiftelig hverdag.

De primære opgaver er vores familieorienterede indsatser, herunder forældrekurser, rådgivning og behandling til familier som har et barn med ADHD eller lignende udfordringer. Derudover vil du kunne få opgaver ift. kompetenceudvikling og formidling af viden om ADHD og/eller børns trivsel og udvikling generelt til professionelle omkring børn og familier. Endelig indgår Center for ADHD i forskellige projekter og forskningssamarbejder med andre aktører. Centeret huser endvidere De Utrolige År® Danmark, som står for uddannelse og certificering af gruppeledere landet over.

Nogle opgaver løses i makkerpar og andre er du mere selvstændigt ansvarlig for. Gennemgående for alle opgaver er, at du skal skabe gode samarbejdsrelationer for at lykkes, og du formår at komme tæt på adfærdsmønstre og følge indsatsen helt til dørs. Du vil blive uddannet i De Utrolige År (DUÅ) og du vil opleve, hvordan det, at vi tør blive meget konkrete og handlingsorienterede skaber udvikling og gør en reel forskel for børn og familier såvel som professionelle. Vi står over for også at udvide med et evidensprogram til unge og voksne med ADHD, RR2, som du også vil blive uddannet i.

I Center for ADHD afholder vi vores aktiviteter, så det kan passes ind ift. de fleste forældres og kursusdeltageres arbejdstider. Derfor skal du være indstillet på, at der i gennemsnit vil være en til to sene dage til senest kl. 19.00 om ugen. Af og til vil der være rejsedage med overnatning. Du har selvfølgelig selv indflydelse på at planlægge og tilrettelægge din arbejdstid ud fra opgaverne. Vi følger skolernes ferier, det betyder at vi arbejder gennemsnitligt lidt længere i de fleste uger – og til gengæld holder lukket i skolernes ferie. 

Derfor skal du vælge os

Center for ADHD blev oprettet for i 2010 og er en lille, fleksibel organisation med store ambitioner med i alt 9 fastansatte. Vi er drevet af at skabe bedre vilkår for børn med ADHD eller lignende vanskeligheder. Vores tilgang til ADHD er funktionel, vi er mere optaget af hele barnet og hans/hendes kompetencer, handlemuligheder og trivsel end af diagnosen (diagnoserne?) i sig selv. Med afsæt i evidensprogrammer øver og udvikler vi forældres og professionelles kompetencer og kobler højt specialiseret pædagogisk og psykologisk viden med jordnære redskaber, som forældre og fagpersoner kan bruge i deres hverdag.

Her er fagligt ambitiøse og gode kolleger, du vil få stort selvstændigt ansvar og mulighed for at udvikle dine egne kompetencer og være med til at præge Centrets udvikling, så vi bliver endnu dygtigere til sammen med forældre og professionelle, at skabe bedre liv for børn med uro og opmærksomhedsvanskeligheder.  

I Center for ADHD stræber vi efter både at være lærende og resultatorienterede sammen – og så vil vi også gerne have et både støttende og udfordrende professionelt fællesskab, hvor der er plads til gode grin. Læs mere om Center for ADHD her

Din profil

Vi leder efter dig, der er uddannet psykolog eller har en anden relevant uddannelse og efteruddannelse.

Vi håber, at du derudover har:

  • Erfaring med at arbejde med evidensprogrammer såsom fx DUÅ, PMTO eller MST
  • Formidlingskompetencer, du er god til at skabe nærvær, udvikling og engagement
  • Indgående kendskab til ADHD og kendskab til autismespektrumforstyrrelser og anden hyppigt forekommende komorbiditet
  • Kendskab til – og gerne succesfuld erfaring med – inklusionsindsatser fra praksis i skoler og/eller dagtilbud

Andre vil beskrive dig som relationskompetent og en faglig autoritet, du både kan være initiativrig og gå foran og lydhør og give følgeskab. Du er smittende positiv og motiveres af at skabe holdbare forandringer – også når der ikke kun er medvind på cykelstien!

Løn og ansættelsesvilkår:

Der er tale om en fuldtidsstilling og din løn forhandler vi på plads ud fra dine kvalifikationer og kompetencer. Vi plejer også at skele til overenskomsterne på området.  

Vi regner med, at du kan starte formelt d. 1. marts 2021.

Derudover skal du kunne sætte tid af en RR2 uddannelse (internat) d. 2-5 marts 2021 og en gruppelederuddannelse i De Utrolige År® familieprogrammet den 17 - 19 marts 2021. 

Hvis du har spørgsmål vedrørende jobbet og match til din profil, eller ønsker du at vide mere end, hvad der fremgår af opslag og hjemmeside er du velkommen til at ringe til Centerchef Marie Stegger Sørensen på tlf.: 5373 5703

Send din motiverede ansøgning og c.v. til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så vi har den senest kl. 8.00 d. 13. januar 2021. Vi vælger kandidater til samtale d. 19. januar.

Vi afholder første samtalerunde d. 22. januar og anden samtalerunde d. 26. januar. Kandidater, der går videre til anden runde, vil skulle udfylde en personprofiltest og skulle forberede et mindre oplæg til anden runde.

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - enten som forælder eller fagperson.