Center for ADHD søger studentermedhjælpere til pasning og relationsstøttende arbejde for børn med ADHD eller lignende vanskeligheder

Om Center for ADHD

 I Center for ADHD arbejder vi for at skabe et bedre liv for børn med uro og opmærksomhedsproblemer. Vi fokuserer på de relationer, der hver dag omgiver børnene – i hjemmet, skolen og daginstitutionen. Det gør vi, fordi den måde, vi som omgivelser møder børnene på, er afgørende for, hvordan deres liv bliver. Og jo tidligere indsats, jo bedre er mulighederne for at videreudvikle børnenes ressourcer og sociale kompetencer.

Vi kendes på vores imødekommenhed, dybe dedikation og høje faglighed. Vi er non-profit, kræver ingen diagnose eller visitation på forhånd – og vores dør er altid åben. Vi går op i at skabe en rar atmosfære, hvor både forældre og børn føler sig hjemme. Hos os er der ro og plads til at sænke skuldrene.

Du kan læse mere om Center for ADHD og De Utrolige År@ her: www.adhdcenter.dk
Se også filmene ”Inklusion i klassen” samt ”Flyt fokus” som illustrerer den pædagogiske tilgang i arbejdet med børnene. https://adhdcenter.dk/fagpersoner
Filmen ”Bedre hverdag” er produceret sammen med to hold forældre på forældrekursus og giver et billede af et forløb på Center for ADHD: https://youtu.be/md583nppPjI 

Arbejdsopgaver

Vi arbejder med forældretræningskurset De Utrolige År® til forældre med børn med ADHD. Den primære arbejdsopgave består i at passe børnene efter de pædagogiske principper i De Utrolige År, mens forældrene er på kursus i tidsrummet 16 til 18.30 primært mandage og/eller tirsdage. Du skal derfor afsætte tre dage i januar 2021 til uddannelse som gruppeleder i De Utrolige År@. 

En anden opgave kan være, at understøtter forældres arbejde med vores online forældreprogram. iKomet er et onlinebaseret forældretræningsprogram, hvor iTerapeuter understøtter forældrenes arbejde og gennemgang af programmet.

Center for ADHD laver løbende forskning og evaluering af indsatser til børn med ADHD. En arbejdsopgave i den sammenhæng kan bestå i indtastning af data. Derudover kan der også være praktiske opgaver i forbindelse med kurser for fagpersoner afholdt i huset. Der kan være flere timer/opgaver afhængig af ens egen indsats. 

Det er en vigtig forudsætning at du har lyst til at være sammen med børn samt lære at rumme og hjælpe børn der udfordrer.

Datoer og deadlines

Ansøgningsfrist: Fredag den 13. november

Introduktionsmøde og opstartsmøde i slutningen af november. 

Uddannelse - gruppeleder i De Utrolige År@ forældreprogrammet 3 dage i starten af januar  

Send ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.