Vi byder to nye medarbejdere velkommen ombord

Vi er glade for at byde Henrik Kyed Steffensen velkommen ombord

Henrik kommer fra en stilling som Familiebehandler i Børnecentret i Aarhus kommune. Her har han blandt andet arbejdet med evidensbaserede programmer som PMTO og De Utrolige År®. Med god hjælp og sparring fra dukken Anton, har Henrik hjulpet mange børn, unge og familier. Om ansættelsen i Center for ADHD fortæller Henrik:

”Først og fremmest er det en arbejdsplads, som har en opdateret viden omkring børn, trivsel og ADHD. Arbejdsgangene virker enkle og det giver mig et billede af, at ting kan lade sig gøre. Hovedformålet - som handler om, at give børn og forældre til børn med ADHD en bedre hverdag er så vigtig, og det glæder jeg mig til at kunne bidrage ind i. Jeg holder af at være praksisnær, og være der, hvor børnene og de unge er. I den forbindelse er Anton en stor del af mit arbejde med børnene, men egentlig også med forældrene. Anton kan slippe afsted med noget som Henrik ikke kan. Børnene kan spejle sig i, hvad Anton siger og den spejling kan være befriende. Selvom det Anton bidrager med er alvor, så må det også gerne være sjovt. Jeg glæder mig”.

Vi glæder os til at kunne hjælpe endnu flere familier med Henriks kompetencer i huset.

Vi har pr. 1. november ansat psykolog Janne Gytz Fristed i Center for ADHD

Janne kommer fra en stilling som Teamleder i MSI Aarhus og har tidligere arbejdet terapeutisk med familier i mere end 11 år i MSI.

Om ansættelsen i Center for ADHD siger Janne: 
”Jeg glæder mig til at blive en del af et hus, hvor vi hjælper familier og børn til en bedre hverdag. Det at få lov til at følge familierne og se, at vi sammen med familierne hurtigt gør en forskel og bidrager positivt ind i familiens hverdag er især noget af det jeg ser frem til. Samtidig glæder jeg mig til, at få mulighed for at komme tidligere ind i familierne, for jo før vi sætter ind jo bedre. Centeret har en høj faglighed, og det ser jeg også frem at blive en del af og bidrage ind i”.

Vi glæder os til at kunne hjælpe endnu flere familier med Jannes kompetencer i huset.

Følg os

Nyhedsbrev