Center for ADHD søger to stærke faglige profiler til opgaver med evidensbaserede indsatser til familier, unge og voksne berørt af ADHD og udvikling af andre professionelles praksisfællesskaber

Er du optaget af at skabe bedre vilkår for børn, unge og voksne berørt af ADHD, og kan du begå dig i tværprofessionelt samarbejde? Vi leder efter to nye kolleger med solid faglig ballast, som har stærke relationskompetencer og gennemslagskraft. Er du specialpsykolog el. specialist i børneneuropsykologi ELLER erfaren pædagogisk konsulent, og vil du hjælpe børn med ADHD til bedre hverdage hjemme samt i daginstitution eller skole/uddannelse? Kan du se dig selv være en del af en lille, selvejende organisation med ambitioner og stærk faglighed? Så er du måske lige én af de to nye kolleger, vi leder efter til Center for ADHD.

Om jobbet
Som psykolog/konsulent i Center for ADHD har du mange forskellige typer opgaver både her i Aarhus og i resten af Danmark, så du skal være indstillet på en særdeles omskiftelig hverdag, hvor få uger ligner hinanden, og hvor der er en til to dage om ugen til efter almindelig arbejdstid.

Vi ønsker os kolleger, der er motiverede for og kompetente til at løse opgaver ift. kompetenceudvikling og formidling af viden om ADHD, børns trivsel og udvikling generelt til professionelle omkring børn og familier, samt som er klar til at indgå i vores indsatser til familier og private, såsom gruppeforløb for forældre, rådgivning og behandling til familier, som har et barn med ADHD eller lignende udfordringer. 

Center for ADHD indgår løbende i forskellige projekter og forskningssamarbejder med andre aktører. Centeret huser endvidere De Utrolige År® Danmark, som står for uddannelse og certificering af gruppeledere landet over og vi er i gang med et større internationalt projekt støttet af LEGO Fonden omkring udvikling af et nyt evidensbaseret tilbud til voksne omkring børn med ADHD.

Nogle opgaver er du selvstændigt ansvarlig for, og andre (langt de fleste) løses i makkerpar. Det er afgørende vigtigt for at lykkes med opgaverne her i Center for ADHD, at du formår at skabe stærke samarbejdsrelationer, hvor du kommer tæt på mønstre i praksis, og du evner at følge indsatser helt til dørs. Du vil blive uddannet i de relevante evidensprogrammer, hvis du ikke allerede er det. Når vi arbejder med afsæt i evidens, oplever vi gang på gang, hvor vigtigt det er, at vi tør blive meget konkrete og handlingsorienterede. Derigennem samskabes der udvikling, og vi får faciliteret en reel forskel for vores samarbejdspartnere; børn, familier og professionelle. Vi har pt. flere evidensbaserede indsatser i Center for ADHD, som du kan se mere om på vores hjemmeside.

I Center for ADHD afholder vi vores aktiviteter, så det kan passes ind ift. de fleste forældres og kursusdeltageres arbejdstider. Derfor skal du være indstillet på, at der i gennemsnit vil være en til to sene dage om ugen - oftest dog senest til kl. 19.30. Af og til vil der være rejsedage med overnatning. Du har selvfølgelig selv indflydelse på at planlægge og tilrettelægge din arbejdstid ud fra opgaverne i samarbejde med dine kolleger og opdragsgivere.

Derfor skal du vælge os
Center for ADHD blev grundlagt i september 2010 og er en lille, fleksibel organisation med store ambitioner med i alt ti ansatte i Aarhus, fire internationale kolleger i projektstillinger og ti studentermedhjælpere. Du får gode kolleger, der er fagligt ambitiøse, stort selvstændigt ansvar og mulighed for at udvikle dine kompetencer og være med til at præge Center for ADHD’s udvikling. Vi er alle drevet af at skabe bedre vilkår for børn, unge og voksne med ADHD og lignende vanskeligheder. Vores tilgang til ADHD er funktionel, vi er optaget af hele menneskets kompetencer, handlemuligheder og trivsel. Med afsæt i evidensprogrammer øver og udvikler vi forældres og professionelles kompetencer og kobler højt specialiseret pædagogisk og psykologisk viden med principper, strategier og konkrete redskaber, som forældre og fagpersoner kan bruge i deres hverdag.

I Center for ADHD stræber vi efter både at være lærende og resultatorienterede sammen – og så vil vi også gerne have et både støttende og udfordrende professionelt fællesskab, hvor der er plads til gode grin. Læs mere om Center for ADHD og vores tilbud her

Din profil
Vi leder efter to kolleger med forskellige faglige profiler:

  • psych. aut helst med efteruddannelse som specialpsykolog eller specialist i børneneuropsykologi (eller tæt på at være det)
  • psych el. anden relevant faglig baggrund med stærk erfaringsmæssig baggrund med dokumenteret gode resultater som pædagogisk konsulent eller familiekonsulent

 Vi lægger vægt på, at vores nye kolleger derudover har:

  • Formidlingskompetencer, er gode til at skabe nærvær, udvikling og engagement
  • Erfaring og dokumenteret gode resultater med supervision og faglig udvikling af professionelle
  • Kendskab til – og gerne succesfuld erfaring med – at drive og udvikle inklusionsindsatser fra praksis i skoler og/eller dagtilbud
  • Motivation for - måske endda erfaring med - at arbejde med evidensprogrammer såsom fx DUÅ, PMTO, RR2 eller andet
  • Indgående kendskab til ADHD og anden hyppigt forekommende komorbiditet

Andre vil beskrive dig som relationskompetent og en faglig autoritet, som både kan være initiativrig og gå foran samt lydhør og give følgeskab. Du byder ind med smittende positivitet og motivation for at skabe holdbare forandringer – også når der ikke kun er medvind på cykelstien!

Løn og ansættelsesvilkår
Vi har betalt frokost og en god frokostordning med en lille egenbetaling. Center for ADHD holder lukket i skolernes ferie, det betyder, at vi gennemsnitligt arbejder lidt længere svarende til 40 timer ugentligt i en fuldtidsstilling. Vi aftaler din løn ud fra dine kvalifikationer og kompetencer og tager vores afsæt i de kommunale overenskomster på området. Vi håber, at du kan starte den 1. november 2022.

Hvis du har spørgsmål vedrørende jobbet og match til din profil, eller ønsker at vide mere end, hvad der fremgår af opslag og hjemmeside, er du velkommen til at ringe til Centerchef Marie Stegger Sørensen på tlf.: 5373 5703

Send din motiverede ansøgning og cv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vi har den senest kl. 8.00 mandag den 12. september. Vi vælger kandidater til samtale onsdag den 14. september.  

Vi afholder første samtalerunde fredag den 16. september og anden samtalerunde torsdag den 22. september. Kandidater, der går videre til anden runde, vil skulle udfylde en personprofiltest og forberede et mindre oplæg til anden runde.

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - enten som forælder eller fagperson.