Nyt evidensbaseret program målrettet unge og voksne med ADHD/ADD og lignende vanskeligheder

R&R2

Et forløb for unge og voksne med ADHD/ADD

R&R2 er et gruppeforløb målrettet unge og voksne fra 18 år og opefter med ADHD/ADD eller lignende udfordringer.

Som ung eller voksen kan du opleve udfordringer med at få hverdagen til at fungere. Du kan have svært ved at koncentrere dig, opleve udfordringer med at handle overilet i situationer eller opleve en hverdag med uro i kroppen. 

Alle mennesker har brug for at kunne nogle bestemte ting for at få succes i uddannelse, job og privatliv. Vi skal være gode til at skabe overblik, planlægge vores tid, løse opgaver på en fokuseret og koncentreret måde, kontrollere vores følelser, håndtere konflikter og samarbejde med andre. Hvis du oplever, at nogle af disse ting er en udfordring for dig og til besvær i dagligdagen, kan forløbet R&R2 være noget for dig. 


PAL - en vigtig del af et R&R2 forløb

En vigtig del af et R&R2 forløb på Center for ADHD er, at du har en PAL (Participants Aid for Learning). Din PAL hjælper dig med at få oversat det, du lærer undervejs til din dagligdag. Imellem hver mødegang er du i kontakt med din PAL, hvor I taler om, hvad du har lært, og hvordan du kan bruge det i din dagligdag. I vender også den hjemmeopgave, du har fået.

Din PAL kan være én i din familie, en ven eller en anden person, du har tillid til. På Center for ADHD kan vi tilbyde dig en PAL fra huset, hvis du ikke har én i dit netværk, der er oplagt for dig. Hvis du er interesseret i en PAL fra Center for ADHD, er der en yderligere betaling på 3.000 kr. for forløbet.

Indhold på et R&R2 forløb

Forløbet består af 15 mødegange af 2 timers varighed. Der er som udgangspunkt fremmøde én gang om ugen, og hele forløbet varer ca. 3 måneder. Du vil møde op til 12 deltagere på et hold samt to gruppeledere. Hver mødegang har et specifikt tema, som holdet arbejder med. Programmet er bygget op om sjove øvelser, som giver dig redskaber til at tackle de udfordringer, som du kender fra dagligdagen.

Indhold på forløbet: 

Opmærksomhedskontrol
Hukommelse
Håndtering af tanker og følelser
Impulskontrol
Løsningsmuligheder og konsekvenser
Planlægning 
Konflikthåndtering

Pris på et R&R2 forløb: kr. 9.750,- 
Forventet start: September 2023

Gruppeledere du møder

 

 

 

Gruppeleder
Henrik Kyed Steffensen


 

 

Gruppeleder
Ole Falkesgaard

 

 

 

Gruppeleder
Jonas Friedrichsen

 

 

Gruppeleder
Mette Bertelsen

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - enten som forælder eller fagperson.