Nyt evidensbaseret program målrettet unge og voksne med ADHD og lignende vanskeligheder

R&R2

Et kursus for unge og voksne med ADHD

R&R2 er et kursusforløb målrettet unge og voksne fra 18 år og opefter med ADHD eller lignende udfordringer. Som ung eller voksen kan du opleve udfordringer med at få hverdagen til at fungere. Du kan have svært ved at koncentrere dig, opleve udfordringer med at handle overilet i situationer eller opleve en hverdag med uro i kroppen. 

Alle mennesker har brug for at kunne nogle bestemte ting for at få succes i uddannelse, job og privatliv. Vi skal være gode til at skabe overblik, planlægge vores tid, løse opgaver på en fokuseret og koncentreret måde, kontrollere vores følelser, håndtere konflikter og samarbejde med andre. Hvis du oplever, at nogle af disse ting er en udfordring for dig og til besvær i dagligdagen, kan kurset R&R2 være noget for dig. 

 

PAL - en vigtig del af et R&R2 kursus

En vigtig del af et R&R2 kursus på Center for ADHD er, at du får en PAL (Participants Aid for Learning). Din PAL hjælper dig med at få oversat det du lærer på kurset til din dagligdag. Efter hver kursusgang mødes du med din PAL, og I snakker om, hvad du har lært, og hvordan du kan bruge det i din dagligdag.

På Center for ADHD kan vi tilbyde dig en PAL fra huset, men du kan også vælge din PAL selv. Din PAL kan være en i din familie, en ven eller en anden person, som du har tillid til.

Indhold på et R&R2 forløb

Kurset består af 15 kursusgange af 2 timers varighed. Der er som udgangspunkt kursus én gang om ugen, og et kursus varer ca. 3 måneder. Du vil møde op til 12 deltagere på et hold samt to gruppeledere. Hver Kursusgang har et specifikt tema, som holdet arbejder med. Kurset er bygget op om sjove øvelser, som giver dig redskaber til at tackle de udfordringer, som du kender fra dagligdagen.

Indhold på kurset: 

Opmærksomhedskontrol
Hukommelse
Håndtering af tanker og følelser
Impulskontrol
Løsningsmuligheder og konsekvenser
Planlægning 
Konflikthåndtering

Pris på et R&R2 forløb: kr. 9750,- 
Forventet start: 8. marts 2022

Gruppeledere du møder

Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - enten som forælder eller fagperson.