Fagpersoner

Fagpersoner

Fyraftensmøder

KUNSTEN AT BEVARE ROEN 

Som forælder, fagperson eller pårørende til at barn med ADHD kan det være en udfordring at bevare roen når situationer spidser til og koger over – især hvis man selv er ramt af ADHD. På denne temaaften kigger vi nærmere på hvorfor temperamentet nogle gange løber af med os, og du kan lære effektive strategier til at regulerer temperamentet og bevare roen. 

Undervisere er Maria Møller Cassøe og Michaela Noer  
Vores fyraftensmøder er gratis. 

Se dato for næste fyraftensmøde og Tilmeld dig her

 

ADHD OG DIGITAL TRIVSEL

Børn i dag er vokset op med digitale sociale medier. Faktisk kan mange navigere på en Ipad, før de kan gå. Hvad betyder brugen af skærme for børn med ADHD og adfærdsvanskeligheder, hvad viser forskning, og hvordan kan vi som voksne guide og hjælpe børnene til en god hverdag, hvor digitale medier og skærme spiller en rolle. Digitale medier er kommet for at blive, men vi som forældre og fagpersoner er i høj grad med til at definere, hvad vi anvender medierne til, og hvordan udviklingen vil forløbe. Til fyraftensmødet kommer vi omkring:

  • Viden om mediernes udvikling
  • Viden om digitale medier – hvad skal du som forældre og fagperson vide og være opmærksom på
  • Hvad siger forskningen om bruge af skærm og koncentrationsevne?
  • Konkrete strategier til at skabe en god hverdag, hvor digitale medier er et positivt tilvalg

Undervisere: Mediekonsulent Malene Lundgren og psykolog Luise Bæk Bomme
Vores fyraftensmøder er gratis.
Se dato for næste fyraftensmøde og Tilmeld dig her

ADHD I SKOLEN 

Få teoretisk forståelse og praktisk inspiration til det daglige arbejde i og uden for klassen med alle børn – med eller uden diagnosen ADHD.
Undervisere: Forfatterne til bogen ”ADHD i skolen” Lene Straarup og Mette Holst Bertelsen

Læs mere og tilmeld dig næste dato her

STYRK RELATIONEN TIL DIT BARN 

Vi kender alle til det – en stresset morgen, børnene er på tværs og stemningen er dårlig. På vej til arbejde fuld af fortrydelse, skyldfølelser og selvbebrejdelser. Situationer, hvor man går fejl af hinanden, og hvor det tærer på relationen. På dette fyraftensmøde får du konkrete strategier og værktøjer til, hvordan du som forælder kan bremse de negative afstemninger og bibeholde den gode kontakt og båndet af tillid, så døren til dit barn ikke lukkes.

Underviser: Micheala Noer

Læs mere og tilmeld dig her