Familier

Familier

Fyraftensmøder

ADHD OG DIGITAL TRIVSEL

Børn i dag vokser op med digitale sociale medier. Faktisk kan mange navigere på en Ipad, før de kan gå. Hvad betyder brugen af skærme for børn med ADHD og adfærdsvanskeligheder? Hvad viser forskning, og hvordan kan vi som voksne guide og hjælpe børnene til en god hverdag, hvor digitale medier og skærme spiller en rolle. Digitale medier er kommet for at blive, men vi er som forældre og fagpersoner i høj grad med til at definere, hvad vi anvender medierne til, og hvordan udviklingen vil forløbe. Til fyraftensmødet kommer vi omkring:

  • Viden om mediernes udvikling
  • Viden om digitale medier – hvad skal du som forældre og fagperson vide og være opmærksom på
  • Hvad siger forskningen om brug af skærm ift. koncentrationsevne?
  • Konkrete strategier til at skabe en god hverdag, hvor digitale medier er et positivt tilvalg

Undervisere: Mediekonsulent Malene Lundgren og psykolog Line Møller Sletting
Pris 250 kr.
Se dato for næste fyraftensmøde og Tilmeld dig her

 

AT BEVARE ROEN 

Som forælder eller pårørende til et barn med ADHD kan det være en udfordring at bevare roen, når situationer spidser til og koger over – især hvis man selv er ramt af ADHD. På denne temaaften kigger vi nærmere på, hvorfor temperamentet nogle gange løber af med os, og du lærer effektive strategier til at regulere temperamentet og bevare roen.
Undervisere er Maria Møller Cassøe og Ole Falkesgaard
Pris: 250 kr.
Se dato for næste fyraftensmøde og Tilmeld dig her

 

SØSKENDE OG ADHD 

Hvad kan man gøre, når konflikter mellem søskende fylder alt for meget. Når et af børnene i søskendeflokken kræver så meget tid og opmærksomhed, at man som forældre kan se, det ikke er rimeligt. Er der andre veje end skælde ud­ vejen? 

En aften med oplæg, diskussion og rådgivning ved undervisere Lene Straarup Møller og Maria Møller Cassøe
Pris: 250 kr. pr. deltager 
Se dato for næste fyraftensmøde og Tilmeld dig her.

 

HVAD ER ADHD?

ADHD står for: Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Men hvad er ADHD egentlig? På dette fyraftensmøde dykker vi ned i kernesymptomerne hos børn og unge og ser nærmere på, hvad det betyder i hverdagen for barnet og dets omverden.

Med viden om ADHD formidlet i et let forståeligt sprog og med tydelige billeder skabes en øget forståelse for barnets adfærd og reaktioner.
Se dato for næste fyraftensmøde og Tilmeld dig her.