De Utrolige År® Danmark – Konference

doaa konf

Konferencen på Hindsgavl Slot mandag den 14. maj var et sandt tilløbsstykke med næsten 200 fagpersoner fra hele landet.

Formålet med konferencen var at samle de danske interesser i DUÅ og gøre dette til en ny begyndelse i Danmark.

Direktør for Center for ADHD Helle Hartung indledte konferencen med at byde velkommen til de mange delagere samt en særlig varm velkomst til Carolyn Webster-Stratton.

Første tema på konferencen var Carolyns egen fascinerende historie samt tilblivelsen af De Utrolige År. I Danmark er vi skarpe til at supportere løbende gennem sparring og langsigtet tankegang. Herefter fortalte Ph.d. Marie Louise Rimestad om de aktive ingredienser i forældretræning og den sidste nye forskning.

Maria Cassøe og Line Møller Sletting havde forberedt et oplæg om legens betydning samt en næsten færdigudviklet legekuffert, som er tænkt skal bruges som bindemiddel mellem forældretræningskurserne og forældrenes fokus på leg hjemme.

Carolyn Webster-Stratton løftede herefter sløret for det nye Autisme program og lod deltagerne få en smagsprøve på indholdet.

Rammerne for en ny start for DUÅ Danmark kunne ikke være sat mere perfekt. På alle måder indikerede dagen, at Danmark i dén grad placerer sig på verdenskortet i udbredelsen af De Utrolige År.

Materiale fra konferencen.