Konference

”ADHD – NÅR PRAKSIS OG FORSKNING GÅR HÅND I HÅND”

Den 5. oktober 2017 afholder Center for ADHD konference om tidlig opsporing af ADHD og anvendelige redskaber i praksis.  

Med et innovativt syn på ADHD og praksisrelateret forskning i bagagen sigter konferencen mod at skabe en ny proaktiv tilgang i mødet mellem  børn med ADHD og voksne.. Vi snakker ikke om inklusion eller eksklusion, men om et fællesskab hvor alle kan være med. Konferencen samler fagprofessionelle: lærere, pædagoger, sundhedsplejersker, pædagogiske konsulenter og psykologer som beskæftiger sig med børn og familier med ADHD, om et fælles fokus på hvordan det bliver givende at have ADHD med i fællesskabet. 
 
Center for ADHD er et videnscenter, hvor praksis og forskning går hånd i hånd. Centrets kerneopgave er at hjælpe familier og professionelle med at forebygge og håndtere de udfordringer, der følger med ADHD. Vi bruger forskning til at kvalificere interventionsarbejdet, samtidig med at erfaringer og problemstillinger fra det virkelige liv inspirerer til- og videreudvikler forskningen. Med det udgangspunkt bygger konferencen bro mellem forsknings- og praksisfeltet. Sammen bliver vi klogere på tidlig opsporing og den rette indsats for børn med ADHD. 
Konferencier journalist Karen Straarup guider os igennem dagen og styrer dialog og debat mellem oplægsholderene og deltagerne efter oplæggene. 

Skræddersy din dag

Dagen indeholder både oplæg, debat og inspiration i plenum, samt mulighed for fordybelse i praksissessioner formiddag og eftermiddag. Skræddersy din dag ved at vælge de 4 sessioner, der passer bedst til dine ønsker og behov indenfor temaerne: 
    •    Pædagogiske redskaber 

    •    ADHD  

    •    De Utrolige År  

    •    Forskning indenfor feltet  

Læs mere om praksissessionerne og planlæg din dag her. 

På konferencen kan du blandt andet:

… blive klogere på de tidlige tegn på ADHD og effektive indsatser i dagtilbud og skoler
… deltage i praksissessioner, som dykker ned i konkrete pædagogiske redskaber, du kan bruge i dit daglige arbejde
… få viden om det evidensbaserede program De Utrolige År.
… møde og danne netværk med 300 fagfæller der arbejder i det samme felt som dig selv.
Med i prisen er desuden: Bogen ”ADHD i skolen.”

 
Tilmeld dig konferencen her